ORDU KORGAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Sonuçları Açıklanmıştır.

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Sonuçları Açıklanmıştır.

         5.  ve 12. sınıf öğrencilerinin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri ve eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam sunan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları destek programı sonuçları açıklanmıştır.

         Müdürlüğümüze bağlı ortaokul ve liselerden toplam 9 (dokuz) proje desteği başvurusu yapılmış ve bu başvurulardan 8 (sekiz) tanesinin desteklenmesine karar verilmiştir. Değerlendirme sonucu destek almaya hak kazanan okullarımız şu şekildedir.

1. Tepealan Ortaokulu 

2. Yenipınar Ortaokulu 

3. Korgan Ortaokulu 

4. Çamlı 75. Yıl Ortaokulu 

5. Çiftlik Ortaokulu 

6. Ş. Emrah Sapa İmam Hatip Ortaokulu 

7. Korgan Anadolu Lisesi

8. Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisesi

 

Proje başvurusu desteklenmeyen okullara red gerekçeleri, proje yürütücülerinin başvuru sırasında beyan ettiği e-posta adresine 05/01/2018 tarihine kadar  gönderilecektir.

http://bilimiz.tubitak.gov.tr internet adresinden "Başvuru ve Sonuç Sistemine Giriş"  kısmından sisteme giriş yaparak sonuçları öğrenebilirsiniz. Sisteme giriş yapmak için tıklayınız.

Tepe Mahalle Tahsin Ateş Sokak No10 Kat 2 KORGAN/ORDU - (452)671 22 76

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.