ORDU KORGAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri Başvuru Sonuçları Açıklandı.

2019 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri Başvuru Sonuçları Açıklandı.

             Korgan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçemizde her yıl bir veya birkaç T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı  Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türk  Ulusal Ajansı ) destekli Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği veya Öğrenci Hareketliliği projesi yürütülmektedir. İlimiz genelinde yürütülmekte olan Erasmus+ projelerinin önemli bir bölümünü oluşturan bu projeler ile Korgan adeta öğrenci ve personelimizin Avrupa Birliği ülkelerine açılan kapısı haline gelmiştir.           

           2019 yılı teklif çağrısı dönemi Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanarak sonuçlar açıklanmıştır. 

            İlçemizde, Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında proje sunan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin 36.448,00 EURO hibeli "Sağlığın Temel İşlemlerini Öğreniyoruz" adlı projesi destek almaya hak kazanmıştır. Proje kapsamında; 24 öğrenci ve 4 öğretmenimiz Almanya ve Portekiz'de alanlarına staj yapacaktır.  Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesinin ilçemiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dileriz. 

Tepe Mahalle Tahsin Ateş Sokak No10 Kat 2 KORGAN/ORDU - (452)671 22 76

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.