ORDU KORGAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri Başvuru Sonuçları Açıklandı.

2017 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri Başvuru Sonuçları Açıklandı.

         Korgan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçemizde her yıl bir veya birkaç T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı  Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türk  Ulusal Ajansı ) destekli Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği veya Öğrenci Hareketliliği projesi yürütülmektedir. İlimiz genelinde yürütülmekte olan Erasmus+ projelerinin önemli bir bölümünü oluşturan bu projeler ile Korgan adeta öğrenci ve personelimizin Avrupa Birliği ülkelerine açılan kapısı haline gelmiştir.           

           2017 yılı teklif çağrısı dönemi Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanarak sonuçlar açıklanmıştır. 

            İlçemizde, Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında proje sunan Çiftlik Çok Programlı Anadolu Lisemizin 44.590,00 EURO hibeli "Geleneksel Yöntemlerin Yerine Yenilikçi Yöntemler, Assyst Operatörlüğü Stajı" adlı projesi destek almaya hak kazanmıştır.  Çayırkent Çok Programlı Anadolu Lisemizin 30.555,00 EURO hibeli "Elektrikte IT Yaklaşımları" adlı projesi ile Tepealan Çok Programlı Anadolu Lisemizin 48.684,00 EURO hibeli "Yenilenebilir Enerji Tesislerinde Bakım ve Onarım Stajı" adlı projesi ise yedek proje olarak belirlenmiştir. 

Korgan’da yürütülen projeler hakkında bir değerlendirme yapan Korgan ilçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza ALAN: “ Korgan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçemizde her yıl bir veya birkaç T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı  Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türk  Ulusal Ajansı ) destekli Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği veya Öğrenci Hareketliliği projesi yürütülmektedir. İlimiz genelinde yürütülmekte olan Erasmus+ projelerinin önemli bir bölümünü oluşturan bu projeler ile Korgan adeta öğrenci ve personelimizin Avrupa Birliği ülkelerine açılan kapısı haline gelmiştir. Aynı zamanda yürütmekte olduğumuz uluslararası projelerin yanı sıra öğrencilerimizi sadece akademik alanda değil hayatın tüm alanlarında başarılı kılmak için iki yıldır uygulamakta olduğumuz “1 İlçe 11 Değer 111 Proje” uygulamamızla sosyal ve sportif etkinlikler düzenlemeye, projeler üretmeye ve uygulamaya devam edeceğiz.   Sevgi ve saygı temeline dayanan yönetim anlayışımızın, paydaşlarımız arasında güven ve samimiyet iklimine dönüşmesi ile ilçemizde üst düzey bir eğitim seferberliğinin başladığını ve devam ettiğini söyleyebiliriz. “dedi .

          01-08-201701-08-2017

Tepe Mahalle Tahsin Ateş Sokak No10 Kat 2 KORGAN/ORDU - (452)671 22 76

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.